Toyota Proace City Verso Electric vanaf 37.995 euro, exclusief aanschafsubsidie

Deel met uw vrienden

  • Batterij-elektrische personenauto standaard met 50 kWh batterij
  • Actieradius tot 280 kilometer (WLTP)
  • Snel opladen met 3 fase-lader (11kW) en snelladen tot 100 kW
  • Leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen en ruimte voor het hele gezin plus bagage
  • Inclusief slimme en gemakkelijke oplaadoplossing met Toyota Oplaadservice
Toyota-Yaris-Cross-Adventure

Toyota introduceert de nieuwe Proace City Verso Electric, een multifunctionele personenauto met batterij-elektrische aandrijving, ideaal voor het gezin of personenvervoer. De consumentenprijzen van de emissievrije Proace City Verso Electric beginnen bij 37.995 euro en 39.595 euro voor de Proace City Verso Electric Long. Die prijzen zijn nog exclusief de subsidie die de landelijke overheid voor volgend jaar heeft gereserveerd voor particulieren die een volledig elektrische personenauto aanschaffen. De Toyota Proace City Verso Electric is per direct te bestellen.

De Toyota Proace City Verso Electric is een uiterst functionele batterij-elektrische familieauto met de keuze uit twee lengtematen en biedt een zitplaats aan maximaal zeven inzittenden. Voor de vanafprijs van 37.995 euro levert Toyota de Proace City Verso Electric met standaardlengte en voorzien van een lithium-ion-batterij van 50 kWh. Deze 5-persoonsuitvoering is er ook als Long-versie met extra veel bagageruimte. Deze Long-versie is ook leverbaar met zeven zitplaatsen (vanaf 42.995 euro).

Actieradius tot 280 kilometer

De Proace City Verso Electric heeft een actieradius tot 280 kilometer (WLTP). Dankzij de regeneratieve eigenschappen en diverse rijstanden is een langere range haalbaar, met name in stedelijke omgevingen. De bruikbaarheid van de Proace City Verso Electric wordt verder verhoogd doordat-ie geschikt is voor het trekken van een aanhanger tot een gewicht van 750 kilogram.

Prijs exclusief 3.350 euro subsidie

De vanafprijs is exclusief 3.350 euro landelijke subsidie (SEPP: Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren) die vanaf 3 januari 2022 is aan te vragen. Volledig elektrisch rijden zonder in te leveren aan functionaliteit is hiermee bereikbaarder dan ooit. Toyota biedt op de Proace City Verso Electric een garantie van vijf jaar of 200.000 kilometer garantie (welke zich het eerst aandient).

Snel opladen

Voor een goede bruikbaarheid is snel opladen cruciaal. Via wisselspanning (AC) kan dit zowel met 1 fase tot 32A (7,4 kW) als met 3 fasen tot 16A (11,1 kW). De Mode 3 laadkabel is standaard inbegrepen. Snelladen (DC) kan via de CCS2-aansluiting tot een piekvermogen van 100 kW. In ongeveer tien minuten kan 100 kilometer rijbereik bijgeladen worden bij een van de duizenden snelladers in binnen- en buitenland.

Toyota Oplaadservice

Toyota Oplaadservice zorgt voor een gemakkelijke overgang naar elektrisch rijden. Hiermee is onder andere bij thuis laden een zakelijke stroomverrekening mogelijk, evenals laden op de zaak en laden onderweg in binnen- en buitenland. Dit kan snel en eenvoudig worden geregeld via één vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer. Toyota Oplaadservice kan desgewenst inbegrepen worden in het leasecontract of de financiering.

Brede aanpak

Toyota investeert in zowel hybride-elektrische als batterij-elektrische en waterstof-elektrische modellen. Op die manier is er altijd een efficiënte mobiliteitsoplossing voorhanden die bij de klant past. Door deze brede aanpak ziet Toyota enorme voordelen bij het bestrijden van zowel CO2 als fijn- en stikstof in en rond de steden.

Proefrijden

Taxatie

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest