Schade & glasherstel

Ook voor schadeherstel zijn wij als Toyota dealer het vertrouwde aanspreekpunt. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met orignele onderdelen wordt hersteld. Uw Toyota is dus altijd in goede handen. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u bovendien een Toyota Merkgarantie bewijs.

Ook voor schadeherstel zijn wij als Toyota dealer het vertrouwde aanspreekpunt. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Uw Toyota is dus altijd in goede handen. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u bovendien een Toyota Merkgarantie bewijs.

Toyota Schade Service: een compleet pakket

Wilt u geen geregel en rompslomp als u schade aan uw Toyota heeft? De Toyota Schade Service neemt u graag alle zorgen uit handen. Naast het schadeherstel wordt ook de taxatie van de schade door uw Toyota dealer verzorgd. En indien nodig krijgt u ook passend vervangend vervoer aangeboden.

Toyota Glasservice

Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Zo’n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren. Uw Toyota dealer voorkomt erger en repareert of vervangt uw autoruit vakkundig met de Toyota Glasservice.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota verminderen.
Bij uw Toyota dealer kunt u ruitschade professioneel laten repareren. Uw dealer gebruikt altijd originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten: een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht. Ook het vervangen van uw ruit duurt niet lang omdat uw Toyota dealer de meeste ruiten op voorraad heeft.

Als u de ruitschade bij uw Toyota dealer laat repareren, behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komt uw dealer u bovendien tegemoet in deze kosten.

Toyota Smart Repair

Hoe zuinig u ook op uw Toyota bent, er ontstaan altijd kleine beschadigingen. Schades die klein maar vaak kostbaar zijn. Toyota Smart Repair is speciaal ontwikkeld om dergelijke kleine schades snel, vakkundig en voordelig te herstellen.

  • Uw thuisreis of zorgt, afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats, voor een vervangende auto indien de reparatie aan uw Toyota langer dan een dag duurt.
  • Het transport van uw auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer en levert indien nodig extra onderdelen.
  • Bij ziekte in het buitenland een chauffeur om uw passagiers naar huis of de geplande bestemming te brengen.

Toyota Smart Repair bevat het herstellen van beschadigingen aan:

  • De voorruit
  • Kunststof buitendelen, zoals bumpers, zijspiegels en (deur) beschermstrips
  • Interieurdelen, zoals sierpanelen
  • Stoelbekleding
  • Lederen onderdelen
  • De carrosserie

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest