Bluetooth® compatibiliteit

Dankzij een Bluetooth®-telefoonaansluiting kunt u draadloos gebruikmaken van een hiervoor geschikte telefoon en handsfree bellen. Het handsfree-systeem wordt geactiveerd zodra de telefoon zich in de auto bevindt. De telefoon kan worden bediend via het unieke touchscreen, en het geluid wordt weergegeven via het audiosysteem van de auto. Wij adviseren u de werking van uw telefoontoestel vóór aankoop van het voertuig te testen bij uw Toyota dealer.

Bluetooth compatibiliteit

Met de tool hieronder kunt u erachter komen welke functies door welke combinatie van Bluetooth®-systemen en -apparaten worden ondersteund.

1. Selecteer uw Toyota-model
De beschikbare Bluetooth®-systemen worden weergegeven. Beweeg de scrollbar horizontaal om het volledige overzicht te bekijken.

2. Selecteer uw systeem
Klik op het vergrootglas om het beeld te vergroten. Als u opnieuw klikt, wordt het beeld weer verkleind.

3. Kies merk en uitvoering Telefoon
Vervolgens kiest u in de twee dropdownmenu’s het merk en de uitvoering van uw telefoon.

4. Resultaat
Tot slot klikt u op de knop “Zoeken” voor een overzicht van de functies die voor die telefoon worden ondersteund. Het resultaat verschijnt onderaan de pagina, onder het zoekgedeelte. Als u op de knop “Export” drukt, ontstaat een pdf-bestand met daarin het overzicht. Als u de gegevens reset of een van de velden wijzigt, moeten alle velden opnieuw worden ingevuld.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest