APK keuring

APK € 49,95 all-in

Onze APK is echt ‘all-inclusive’. Wij rekenen geen extra kosten voor afmelding of een emissietest. De APK keuring staat los van het onderhoud van uw Toyota. Er worden geen andere werkzaamheden verricht en dus ook geen extra kosten gemaakt, tenzij uw auto niet aan de keuringseisen blijkt te voldoen. In dat geval vragen wij altijd eerst uw toestemming om de reparatie uit te mogen voeren.

  • Alleen de € 49,95
  • In combinatie met het onderhoud, deze €29.95 blijft
  • U kunt blijven wachten
  • Altijd in de buurt
  • Direct online afspraak plannen

Plan online een afspraak in!

APK keuren bij Autobedrijf Van der Geest. Dit kan snel en goedkoop! Voor slechts € 49,95 zowel benzine als diesel, alle merken. Maak direct en makkelijk online uw afspraak. Tijdens de keuring beoordeelt één van onze RDW keurmeesters uw auto op een groot aantal punten. De RDW regels en veiligheid staan hier centraal. Bellen voor een APK afspraak kan ook met 0172 602 132 voor. Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren?

Wanneer uw Toyota gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd van uw auto en het type brandstof.

Extra voordeel voor oudere Toyota’s

Elke Toyota is welkom bij ons. Zo zorgt u er voor dat uw Toyota een echte Toyota blijft. Bij een oudere Toyota heeft u ook nog eens extra voordeel, aangezien de kosten van bijvoorbeeld een verplichte emissietest (normaal € 19,95) bij de prijs inbegrepen zit.

APK 2 maanden eerder

Wist u dat u uw APK tot 2 maanden eerder uit mag voeren? Dit heeft geen invloed op de volgende APK keuring. Uw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de uiterste keuringsdatum. U hoeft dus niet te wachten en kunt gewoon een afspraak maken.

Het is daarnaast ook mogelijk om uw APK en onderhoud te combineren. Dat scheelt u weer tijd en is dus wel zo handig.

Wat houdt de APK keuring in?

Bij Autobedrijf Van der Geest kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk auto. Tijdens de keuring beoordeelt onze APK-keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de nadruk op veiligheid en milieu. Volgens het RDW moet uw auto standaard voldoen aan een aantal veiligheid en milieu eisen. Bekijk hier alle APK controle punten voor uw auto. Wij voeren de APK controle uit volgens de RDW eisen. Deze zijn voor heel Nederland gelijk en kunnen dus niet afwijkend zijn. Het RDW controleert ons wekelijks d.m.v. steekproeven. Hierbij lopen ze samen met de APK-keurmeester de auto geheel opnieuw na. Autobedrijf Van der Geest is bevoegd door het RDW voor het keuren van auto’s en het te naam stellen van gebruikte en nieuwe auto’s.

Keuring APK rapport

Na de keuring ontvangt u van de APK-keurmeester een keuringsrapport. Hier staat of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd. Daarnaast staat er een overzicht op van advies / aandachtspunten. Advies of aandachtspunten zorgen niet voor afkeur van uw auto maar geven u informatie dat u wellicht op korte termijn een onderdeel moet vervangen of repareren. Wij zullen u altijd uitleggen wat deze onderdelen of reparaties zijn. U komt dus niet voor verassingen te staan. Het zomaar vervangen of repareren van onderdelen doen wij nooit zonder uw toestemming.

APK met grote of kleine beurt combineren bij Autobedrijf Van der Geest

Een APK keuring is een momentopname dat vooral gericht is op verkeersveiligheid. Een keuring geeft u geen garantie tot een jaar probleemloos rijden. Hiervoor is regulier onderhoud aan uw auto noodzakelijk. Ook dit kunnen wij met onze professionele service voor u verzorgen. Is uw auto toe aan een APK? Controleer direct of uw auto tevens onderhoud kan gebruiken, want dit kan u dan wellicht makkelijk combineren.

Is uw Toyota niet op tijd APK gekeurd? Dan loopt u het risico op een boete. Daarnaast mag u ook niet verder rijden als u aangehouden wordt.

*Indien dieselauto van voor 2006 en/of een roetmeting noodzakelijk is, dan bedragen de kosten voor de APK € 49,95 euro incl. BTW. Tevens geldt dit ook voor campers.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest