Interieurfilter

Waar u ook rijdt, de buitenlucht kan diverse irriterende en vervuilende stoffen bevatten. Het interieurfilter vangt deze stoffen op en filtert de lucht van buitenaf. Uw filter speelt daarom een grote rol bij het gezond houden van de lucht in uw Toyota.

Uw interieurfilter in het kort

 • Vanaf € 17,95
 • Schone lucht inademen
 • Voorkom allergische reacties
 • Verlengde levensduur van uw airco

Uw Toyota interieurfilter

De buitenlucht kan vervuilende stoffen bevatten zoals pollen, fijnstof en uitlaatgassen. U kunt zich voorstellen dat dat niet gezond en fris is. Het interieurfilter vangt deze stoffen op en filtert de lucht van buitenaf. Hierdoor kunnen u en uw passagiers veilig de lucht inademen zonder dat daar nog schadelijke stoffen in aanwezig zijn.

Een nieuw interieurfilter zorgt er ook voor dat uw airconditioning beter blijft functioneren doordat er minder vieze lucht doorstroomt waardoor het “zichzelf ” minder snel zal vervuilen. Uw Toyota dealer controleert uw interieurfilter tijdens een grote onderhoudsbeurt. Wij adviseren het interieurfilter elke 2 jaar of om de 30.000 km te laten vervangen. U heeft al een Toyota interieurfilter vanaf € 17,95 (exclusief montage).

Veelgestelde vragen over interieurfilter

 • Wanneer moet ik mijn interieurfilter laten vervangen?
  Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw interieurfilter in de meeste gevallen vervangen, vraag uw dealer of dit voor uw model Toyota ook zo is. Vervang u interieur filter ten minste eens per 2 jaar.
 • Wat is het verschil tussen een interieurfilter en een actief interieurfilter?
  Toyota biedt u voor de meeste modellen de keuze tussen een interieurfilter en een actief interieurfilter. Het actieve filter is gemaakt van koolstof waardoor het nog kleinere deeltjes kan tegenhouden. Nog schonere lucht dus.
 • Helpt een interieurfilter als ik last heb van hooikoorts?
  Ja, mensen met hooikoorts hebben vaak last van pollenallergie. De pollen worden door het interieurfilter tegengehouden waardoor u in de auto minder tot geen last heeft van uw allergie.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest