Ons bedrijf

Een vertrouwd adres

Wij zijn al 62 jaar gespecialiseerd in Toyota. Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij proberen altijd een optimale servicegraad voor onze klanten te verzorgen. De meeste klanten kennen wij persoonlijk, een klant is bij ons dan ook geen nummer. In combinatie met een gemoedelijke en hartelijke sfeer is een vaste klantenkring gegroeid die keer op keer kiest voor Toyota van der Geest. Bent u benieuwd naar wat Toyota van der Geest voor ú kan betekenen? Als particulier of als zakelijke rijder? Kom langs en maak kennis met ons bedrijf! Wij u in de toekomst te mogen verwelkomen.

Receptie

Onze receptie wordt bemand door twee aftersales medewerkers. Joep, onze magazijnchef, en Ferry, onze allround verkoper. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning en het beheer van het magazijn. Wanneer het om Toyota services, onderdelen, reparatie en/of schade gaat, zijn er maar weinig vragen waar zij geen antwoord op hebben. Voor onderhouds- en reparatie afspraken kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot onze receptie. Tevens bieden wij ook vervangend vervoer aan, of een gratis leenfiets.

Showroom

Kijken, aanraken en proefrijden.

Toyota bied zowel de particuliere als zakelijke rijder een ruim scala aan modellen. Binnen ieder segment kent Toyota succesnummers. Natuurlijk bent u bekent met de Toyota Aygo, of de zuinige Prius hybride. Tegenwoordig bied Toyota een breed assortiment aan hybride auto’s, met nieuw op de markt de Toyota RAV-4 hybride. U kent ook de Toyota Auris, Auris Touring Sports en de Yaris. Deze auto’s zijn zowel geschikt als perfecte gezinsauto dan wel zakelijk uitermate comfortabel.

U bent meer dan welkom om deze modellen live in onze showroom te bekijken. Wilt u proefrijden in een van deze auto’s? Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met een van onze verkopers.

Occasions

Ook wanneer u een occasion koopt wilt u zekerheid. Zekerheid dat u een goede auto koopt, of zekerheid in de vorm van garantie. De door ons te bieden occasions kunt u dan ook op de site terug vinden, en wordt Up to date gehouden, waardoor u altijd op de hoogte bent van ons assortiment. De auto in het echt bekijken? Dan bent u welkom in onze showroom.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief
van Toyota van der Geest