[vc_row heading_color=”light” section_type=”in-container” middle_content=”yes” bg_type=”image” bg_image=”265″ pattern_overlay=”yes” header_feature=”yes” font_color=”#ffffff” padding_top=”86″ el_class=”pagetitlediv” margin_bottom=”32″ padding_bottom=”86″][vc_column css=”.vc_custom_1602758911342{padding-right: 64px !important;padding-left: 32px !important;}”][vc_column_text el_class=”pagetitle”]

Toyota onderdelen

Duurzame kwaliteit

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_bottom=”32″ padding_top=”32″ padding_bottom=”32″][vc_column width=”1/6″ tablet_sm_width=”hide” mobile_width=”hide”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ tablet_sm_width=”1″][vc_column_text]

Uw Toyota is ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan. Elk onderdeel voldoet aan de hoge Toyota-kwaliteitseisen. Gaat er een onderdeel kapot, dan geldt er maar één goed advies: ga naar uw Toyota dealer voor een reparatie met originele Toyota-onderdelen. Zo blijft u zeker van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en lange levensduur.

 

Toyota is een van de grootste autofabrikanten ter wereld en vervaardigt enorme aantallen originele onderdelen. Dit betekent dat de hoge kwaliteit kan worden gekoppeld aan scherpe prijzen.
Toyota biedt u daarnaast ook zogenaamde ruilonderdelen: tot in de puntjes gereviseerde onderdelen met dezelfde kwaliteit als een fabrieksnieuw onderdeel. Het is een betaalbaar en goed alternatief voor bijvoorbeeld startmotoren en dynamo’s. Bovendien zijn deze onderdelen milieubesparend door het hergebruik van materialen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ tablet_sm_width=”hide” mobile_width=”hide”][/vc_column][/vc_row]