0172 602 132
info@toyotavandergeest.nl

Ruitenwissers

Originele Toyota ruitenwissers zijn afgestemd op de bolling van uw voorruit en zorgen voor de juiste druk over de volledige breedte van het rubber. Zo heeft u altijd het best mogelijke zicht bij slecht weer. Wist u dat u al een set Toyota wisserbladen voor de voorruit, inclusief rubbers vanaf € 30,-


Uw Toyota ruitenwissers in het kort
Vanaf € 30,-
Optimale pasvorm
3 Jaar garantie

Waarom Toyota ruitenwissers?

Ruitenwissers bestaan uit twee delen, de arm die ervoor zorgt dat de druk op het rubber gelijkmatig verdeeld wordt en het rubber dat regenwater van de voorruit wist. Originele Toyota ruitenwissers zijn afgestemd op de bolling van uw voorruit en zorgen voor de juiste druk over de volledige breedte van het rubber. Zo heeft u altijd het best mogelijke zicht bij slecht weer. De rubbers van ruitenwissers slijten. Door de beweging over de ruit slijt het rubber langzaam af. Maar ook als u de ruitenwissers niet gebruikt droogt het rubber uit door UV straling van de zon. Het is daarom belangrijk uw wisserbladen tijdig te vervangen ook als u deze weinig gebruikt. Ook de arm slijt waardoor de druk op het rubber niet langer gelijkmatig verdeeld wordt.

Wanneer en hoe controleer ik mijn ruitenwisser?

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert uw Toyota dealer of de wisserbladen vervangen moeten worden. Op de meeste Toyota ruitenwissers is een slijtage indicator aanwezig, deze kleurt wit als de wisser vervangen dient te worden, zo kunt u ook zelf zien of vervanging nodig is. Als u last krijgt van strepen, de wisserbladen gaan stuiteren of herrie maken is het tijd voor een nieuwe set wisserbladen.


Veelgestelde vragen over ruitenwissersscroll up