0172 602 132
info@toyotavandergeest.nl

Interieurfilter

Waar u ook rijdt, de buitenlucht kan diverse irriterende en vervuilende stoffen bevatten. Het interieurfilter vangt deze stoffen op en filtert de lucht van buitenaf. Uw filter speelt daarom een grote rol bij het gezond houden van de lucht in uw Toyota.

Uw interieurfilter in het kort

Vanaf € 17,95
Schone lucht inademen
Voorkom allergische reacties
Verlengde levensduur van uw airco

Uw Toyota interieurfilter

De buitenlucht kan vervuilende stoffen bevatten zoals pollen, fijnstof en uitlaatgassen. U kunt zich voorstellen dat dat niet gezond en fris is. Het interieurfilter vangt deze stoffen op en filtert de lucht van buitenaf. Hierdoor kunnen u en uw passagiers veilig de lucht inademen zonder dat daar nog schadelijke stoffen in aanwezig zijn.
Een nieuw interieurfilter zorgt er ook voor dat uw airconditioning beter blijft functioneren doordat er minder vieze lucht doorstroomt waardoor het "zichzelf " minder snel zal vervuilen. Uw Toyota dealer controleert uw interieurfilter tijdens een grote onderhoudsbeurt. Wij adviseren het interieurfilter elke 2 jaar of om de 30.000 km te laten vervangen. U heeft al een Toyota interieurfilter vanaf € 17,95 (exclusief montage).


Veelgestelde vragen over interieurfilterscroll up