0172 602 132
info@toyotavandergeest.nl

Hybride Zekerheid Controle

Is uw officiële fabrieksgarantie op hybride onderdelen afgelopen? Dan is het mogelijk om een Hybride Zekerheid Controle te laten uitvoeren op het hybride batterijpakket. Uniek bij Toyota én slechts € 39,95 per keer (in combinatie met onderhoud).


Waarom een Hybride Zekerheid Controle?

De Hybride Zekerheid Controle is een controle om er zeker van te zijn dat de hybride technologie in uw auto nog optimaal functioneert. We kijken alles goed na. En als een deel van het systeem extra aandacht nodig heeft, bespreken we dat uiteraard eerst met u.

Als alles in orde is, ontvangt u van ons een certificaat. Dit certificaat geeft u extra zekerheid op uw hybride batterijpakket. Mocht er toch iets niet optimaal functioneren? Dan wordt dat kosteloos door de Toyota dealer opgelost. Zelfs als we het hybride batterijpakket moeten vervangen, brengen we u daarvoor niets in rekening.


Hybride Zekerheid Controle:
✔ Vanaf € 39,95
✔ Controle van het hybride batterijpakket
✔ U ontvangt een overdraagbaar certificaat
✔ Extra zekerheid op uw hybride batterij bij een defect
✔ Nieuw én alleen mogelijk bij uw Toyota dealer!
Wanneer kan ik een Hybride Zekerheid Controle laten uitvoeren?

Alle onderdelen van het hybride systeem zijn bij Toyota standaard voorzien van een fabrieksgarantie van 5 jaar of 100.000 km. We adviseren u om na deze periode jaarlijks (of als u meer dan 15.000 km per jaar rijdt, gelijktijdig met de eerstvolgende onderhoudsbeurt) een Hybride Zekerheid Controle te laten uitvoeren. Tot uw Toyota 10 jaar is kunt u dan genieten van de zekerheid op het hybride batterijpakket. Mocht er in een uitzonderlijk geval toch een defect zijn, dan wordt dit kosteloos gerepareerd dankzij het certificaat dat u ontvangt.Veelgestelde vragen
scroll up