Een vertrouwd adres

Wij zijn al 62 jaar gespecialiseerd in Toyota. Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij proberen altijd een optimale servicegraad voor onze klanten te verzorgen. De meeste klanten kennen wij persoonlijk, een klant is bij ons dan ook geen nummer.

In combinatie met een gemoedelijke en hartelijke sfeer is een vaste klantenkring gegroeid die keer op keer kiest voor Toyota van der Geest. Bent u benieuwd naar wat Toyota van der Geest voor ú kan betekenen? Als particulier of als zakelijke rijder? Kom langs en maak kennis met ons bedrijf! Wij u in de toekomst te mogen verwelkomen.

ONS TEAM BIJ TOYOTA VAN DE GEEST

Het personeel bij Autobedrijf Van der Geest is vriendelijk, heeft verstand van zaken en is meer dan bereid om mee te denken. Daar profiteert u als klant van! De monteurs in de werkplaats worden jaarlijks bijgeschoold en ook de andere mensen leren elke dag bij op de werkvloer. Het team van Van der Geest in Ter Aar kent nauwelijks personele wisselingen. Dit betekent dat u altijd met een bekend gezicht te maken heeft.
Onze medewerkers

Historie

In 1954 begon Joop van der Geest in Ter aar voor zich zelf.

Hij is na de ambachtsschool gaan werken eerst in de metaal sector en later in de landbouwmechanisatie. Hij werkt zich op tot zelfstandig tractor monteur welke met een service auto langs de boeren ging welke problemen hadden met hun tractor. Maar op een gegeven moment wilde hij graag voor zich zelf beginnen. Maar iets geschikt te vinden in het begin van de jaren 50 viel niet mee. Tot hij een tip kreeg dat er in Ter Aar iets te koop kwam.

Lees verder over de historie

Nieuws van Toyota van der Geest

Nieuws over ons bedrijf, Toyota en acties

Bekijk het nieuws

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Toyota van der Geest

“Een vertrouwd adres”

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

Wij zijn al 62 jaar gespecialiseerd in Toyota. Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit hoog in het vaandel.