0172 602 132
info@toyotavandergeest.nl

Toyota Extra garantie

Is uw officiële fabrieksgarantie van 3 jaar afgelopen? Verleng uw garantie met 1 of 2 jaar. Uw voordelen: geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico.


Waarom Toyota Extra garantie?

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op een nieuwe Toyota. Na afloop kunt u met Extra garantie deze periode verlengen met 1 of 2 jaar. Met de Extra garantie heeft u geen onverwachte reparatiekosten en geen eigen risico. De garantie is bovendien overdraagbaar, en heeft dus een positieve invloed op de waarde van uw Toyota bij verkoop. U kunt kiezen voor een extra garantieperiode van 12 of 24 maanden, met een ruim aantal te rijden kilometers.


Toyota Extra garantie

✔ Geen eigen risico en onverwachte reparatiekosten

✔ Overdraagbaar bij de verkoop

✔ Vanaf € 199,- (Gebaseerd op 12 maanden Aygo)


Wat valt onder Toyota Extra garantie?

Toyota Extra garantie dekt de kosten die voortvloeien uit het plotseling uitvallen van mechanische en elektrische onderdelen of accessoires. Reparaties aan bijvoorbeeld de motor of het elektrische systeem worden vergoed. Kosten als gevolg van het gewone onderhoud of slijtage zoals bijv. het vervangen van ruitenwisserbladen of remblokken* vallen niet onder Extra garantie.

Heeft u een probleem? Dan gaat u natuurlijk naar de Toyota dealer. Op vertoon van uw polisblad wordt de reparatie voor u uitgevoerd. Zonder eigen risico en zonder rekening na afloop.

Voor wie is deze garantie ideaal?

Extra garantie is aan te vragen voor Toyota's tot 3 jaar oud en met maximaal 100.000 kilometer op de teller. U kunt kiezen voor een Extra garantieperiode van 12 maanden Extra garantie (of tot max. 130.000 km) of van 24 maanden Extra garantie (of tot max. 160.000 km).

Veelgestelde vragenscroll up